Últimes notícies

19 de June, 2017

Horari Proves d´Accés Juny 2017

En el següent arxiu adjunt podreu descarregar-vos l’HORARI de les Proves d’Accés, per al curs 2017-2018, que es realitzaren en el mes de Juny.    HORARI PROVES D´ACCÉS JUNY...

2 de May, 2017

Trobada pedagògica amb Maguy Marin

. El pròxim dia 5 de Maig, a les 10 hores al CSDV: . Maguy Marin, coreògrafa fundadora de la dansa contemporània francesa i figura clau de la dansa...

El centre

El CSDV ofereix dues especialitats: Pedagogia de la Dansa i Coreografia i Interpretació. En finalitzar els quatre cursos d’estudis superiors, els nostres alumnes obtenen el Títol Superior de Dansa, situat en el NIVELL 2: GRAU del Marco Español de Qualificacions per a l’Educació Superior, igual que el Grau universitari, al que és equivalent. La formació adquirida possibilita al titulat superior de dansa exercir la seua carrera professional en l’àmbit de l’educació, la coreografia, la interpretació, la recerca i/o la gestió de la dansa.

Així mateix, conscients de la necessitat d’oferir a l’alumnat una formació àmplia i oberta a intercanvis de coneixement, el CSDV compta amb la Carta Universitària Superior per al període comprès entre 2014 i 2020. Amb açò, es possibilita al nostre alumnat, mitjançant el Programa Erasmus + l’oportunitat de creixement personal i professional inherent a tota experiència d’intercanvi i mobilitat.

L’objectiu últim del nostre Conservatori és, per tant, formar bons professionals, sol·licitats, reconeguts i valorats en el món de la dansa.

MÉS DEL CSDV