CSDV

CSDV

En primer lloc vull aprofitar aquestes línies, per a donar-vos la benvinguda al Conservatori Superior de Dansa de València, centre docent dependent de la Consellería d’Educació, Cultura i Esport, que comença la seua marxa en el curs acadèmic 2002-2003, segons DECRET 128/2003, d’11 de juliol, del Consell de la Generalitat.

L’any 2007 i amb la creació de l’Institut Superior d’Ensenyaments Artístics de la Comunitat Valenciana (ISEACV), el CSDV passa a formar part d’aquest institut al costat dels tretze centres d’Ensenyaments Artístics Superiors de la Comunitat Valenciana.

En l’actualitat el CSDV imparteix dues especialitats, Pedagogia de la Dansa (estils Dansa Espanyola i estils Dansa Clàssica) i Coreografia i Interpretació (estils Dansa Espanyola i Dansa Contemporània). Els nostres alumnes obtenen doncs el Titule Superior en Ensenyaments Artístics, situat en el nivell 2: Grau del Marco Español de Qualificacions per a l’Educació Superior, equivalent amb caràcter general a Grau Universitari.

Així mateix, el CSDV compta amb la Carta Universitària Superior, Programa Erasmus+, oferint als nostres alumnes la possibilitat d’ampliar els seus estudis en diferents països que formen part de la Comunitat Europea. És ja molt àmplia l’oferta de centres i institucions europees que tenen un conveni subscrit amb el CSDV i són molts els alumnes d’aquests centres els que sol·liciten vindre al nostre any rere any.

En l’actualitat el CSDV compta amb una plantilla de 27 professors, un claustre format per grans professionals amb una dilatada trajectòria, tant en la seua faceta docent com a professional, bé siga en dansa o en totes aquelles matèries teòriques que s’imparteixen dins dels nostres ensenyaments, i com els nostres estudis requereixen, immersos en una labor investigadora que dia a dia els qualifica més si cap, en la seua formació personal i en la seua labor docent.

Només em queda doncs convidar-vos a conèixer-nos, no solament a través d’aquesta plataforma sinó també acudint al nostre centre, si penses que la dansa és la teua professió, el CSDV t’ofereix aqueixa possibilitat en els seus dos vessants, bé siga com a pedagog de la dansa o com a coreògraf i intèrpret.

Fes carrera amb la dansa.

  Francisco J. Salmerón Álvarez

Director CSDV