Matrícula

Matrícula

PERÍODE DE MATRICULA CURS 2017 – 2018

El període de matrícula per al curs 2017-2018 abastarà des del dia 7 fins al 14 de setembre (tots dos inclosos), preferentment amb el següent ordre:

– Els alumnes de 1º que hagen superat les proves d’accés al setembre, podran matricular-se des del dia 11 fins al 14 de setembre,

– els alumnes de 2º el dia 12,

– els alumnes de 3º el dia 13 i

– els alumnes de 4º el dia 14.

* Les instruccions i la instància de matrícula estaran disponibles en la pàgina web del Conservatori a partir de l’1 de setembre.

Descarrega les instruccions de matrícula en el següent enllaç:

 
NOTA: per a matricularte a les Proves d´accés del CSDV, fes clic al següent enllaç: PROVES D´ACCÉS
 

MATRICULA DELS ALUMNES QUE HAN SUPERAT LES PROVES D’ACCÉS

 

Tots aquells alumnes que hagen obtingut en les proves d’accés una qualificació igual o superior a 5.000, es considera que han superat aquestes proves i poden matricular-se en la Secretaria Administrativa, segons l’especialitat que desitgen cursar, amb el següent ordre:

La documentació necessària per a la matricula és la següent:

La instància de matricula que podeu descarregar ací (Matricula Oficial CSDV_2017 ) i heu d’emplenar abans d’imprimir-la.
La taxa de matricula l’imprès de la qual haureu d’arreplegar en la Secretaria Administrativa (el mateix dia) i una vegada realitzat el pagament en les oficines bancàries corresponents (en la UPV està Bankia i el Banc Santander), lliurar en la mateixa secretaria una còpia de l’ingrés.
Els alumnes que vagen a sol·licitar la beca del MEC, no han d’abonar la matrícula fins que es resolga. Han d’estar pendents de la convocatòria i lliurar en la Secretaria un resguard de la sol·licitud de la beca.

IMPORTANT: Tots els alumnes, en el moment de la matricula heu d’abonar en efectiu 1,12€ en concepte de segur escolar, i 2,22€ per al carnet escolar.