Back

Workshop amb Guido Sarli. Dimecres 12 de juny. 12.30h

This event has expired

Ballarí, coreògraf i director de la seva companyia `Umma Umma Dansi´

El jove intèrpret i creador Guido Sarli va tenir el seu primer contacte amb la dansa a Roma, continuant la seva formació posteriorment a Holanda. Allí es va graduar com a ballarí a la Rotterdam Dance Accademy (Codarts).

En la seva trajectòria artística ha treballat amb companyies com IT Dansa (Barcelona), on ha ballat obres de Gustavo Ramírez, Alexander Ekman, Stijn Celis, Jiri Kylian, Ohad Naharin, Uri Ivgi i Rafael Bonachela; la Batsheva Dansi Company, amb la qual va participar en el projecte Kamuyot, sota la direcció del coreògraf israelià Ohad Naharin, i la CobosMika Company, ballant obres d’Olga Cobos, Peter Mika i Russell Malliphant. A més, ha participat com a intèrpret en Tragèdia, producció del director teatral Alex Rigola.

Al capdavant de la seva pròpia companyia UmmaUmma Dance, ha creat diverses peces, seleccionades per a participar en festivals internacionals.

Amb les seves creacions obté diversos premis coreogràfics, entre altres: primer premi en el Certamen Coreogràfic Dansalt 2010, primer premi en el Certamen Coreogràfic Burgos New York 2012, primer premi en el Certamen Coreogràfic Sabadell 2012, esment especial del jurat a la coreografia i als interprets en el Festival Internacional de Dansa Contemporània de Canàries 17 Masdanza, primer premi en el Certamen Coreogràfic de Madrid 2012, segon premi en el Copenhagen International Choregraphy Competition 2013.

Actualment viu i treballa a Barcelona.

PER A INSCRIURE’T SOLS HAS D’EMPLENAR EL SEGÜENT FORMULARI:

https://forms.gle/a3vVcKqJ9A9qr6E39

Inici

12:30 pm

12 juny, 2019

Finish Time

3:00 pm

12 juny, 2019

Lloc

Conservatori Superior de Dansa de València

Event Participants